Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Zázemí FK Přímětice

5. března 2023

ZNOJMO: Zázemí FK Přímětice

Nové zázemí pro fotbalový klub v Příměticích.

Znojmo plánuje vybudovat nové zázemí pro sportovce u fotbalového hřiště v Příměticích. To nahradí stávající nevyhovující šatny. V moderní budovu se promění bývalá kotelna, která dnes slouží jako sklad. Studie na rekonstrukci je již hotová.

Na začátku projektu město zvažovalo dvě možnosti. Vedle rekonstrukce kotelny se nabízela i varianta zbourání stávajícího zázemí a vybudování nové, například modulární, stavby. Byla proto zpracována srovnávací studie, ze které vzešla jako vhodnější přestavba kotelny. „Nové zázemí u fotbalového hřiště se mi jeví jako nezbytné, to dnešní je v naprosto nevyhovujícím stavu,“ zhodnotila starostka Znojma Ivana Solařová. „Navíc již od začátku našeho působení na radnici opakujeme, že rozvoj příměstských částí vnímáme jako jednu z důležitých priorit, stejně jako podporu sportu, zejména v případě dětí a mládeže. Proto budu moc ráda, když se nám tento projekt podaří co nejdříve dotáhnout až do konce,“ dodala starostka. Nové zázemí nabídne šatny, klubovnu s kuchyňkou, sprchy a sociální zařízení i místnost pro správce a rozhodčího.

Radnice bude nyní chystat výběrové řízení na zpracování projektové dokumentace rekonstrukce staré kotelny. Poté se bude vyřizovat stavební povolení.

Zdroj: Město Znojmo.

ZNOJMO: Zázemí FK Přímětice

ZNOJMO: Zázemí FK Přímětice.


 
 
 
 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum