Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Den s IZS

19. června 2023

TÁBOR: Den s IZS

Den s IZS - 5. ročník - 17. června 2023.

Stovky návštěvníků zamířily v sobotu 17. června do areálu odpočinkové zóny Komora v Havanské ulici, kde se opět po roce uskutečnil Den s Integrovaným záchranným systémem. Pátý ročník této pro veřejnost atraktivní akce byl zahájen úderem desáté hodiny společným minutovým "koncertem" sirén vozidel všech účinkujících složek.

Ústředním programem celé akce byly dynamické ukázky zásahů a zákroků jednotlivých složek IZS, které byly doplněny prezentací jejich moderní techniky a vybavení. K vidění byly například ukázky výcviku služebních psů a koní PČR, společný zásah všech složek při dopravní nehodě nebo zásah hasičů při likvidaci požáru. Velký zájem veřejnosti vzbudilo představení vozu Ferrari v policejních barvách a samozřejmě také policejní vrtulník v akci, při níž zásahová jednotka předvedla slaňování a následný zásah proti nebezpečným ozbrojeným pachatelům.

V doprovodném programu mají své nezastupitelné místo i táborští strážníci. U jejich stanoviště si návštěvníci mohli prohlédnout služební vozidlo upravené a vybavené pro odchyty zvířat, elektroskútr i například detektor alkoholu v dechu.

Kompletní fotogalerie:

https://www.taborcz.eu/den-s-izs-5-rocnik-17-06-2023/d-91440

Zdroj: Město Tábor.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

TÁBOR: Den s IZS

TÁBOR: Den s IZS.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum