Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Beseda Dítě a pes

4. dubna 2023

TÁBOR: Beseda Dítě a pes

Beseda "Dítě a pes" v Mateřské škole Kpt. Nálepky.

V pondělí dopoledne se v mateřské škole v ulici Kpt. Nálepky uskutečnila beseda o bezpečném chování ke psům. Vedl ji kynolog táborské městské policie, který si s sebou tentokrát přivedl hned dva chlupaté svěřence.

Jedním z nich byl plyšový služební pes, který byl k vidění na nedávné výstavě "30 let se strážníky aneb naše práce je pestřejší, než se zdá" v Galerii 140. S pomocí tohoto "maskota", který měl ve školce svou premiéru, psovod děti poučil, jak se mají správně chovat k cizím pejskům, co jim naopak rozhodně dělat nesmí a také jim vysvětlil, v jakých případech hrozí člověku napadení psem.

Poté už přišel na řadu druhý, tentokrát živý služební pes, aby spolu s psovodem předvedli dětem ukázku policejního výcviku. Německý ovčák Kass se představil nejen v poslušnosti a ovladatelnosti, ale i ve cvicích ryze praktických, kdy psovodovi podal předmět, který mu "náhodou" upadl nebo dokázal nalézt ztracené klíče. Závěr ukázky patřil zákrokům proti maskovanému pachateli, který si nejprve dovolil zaútočit na psovoda a vzápětí se pokusil o útěk. Velký úspěch u diváků mělo zadržení pachatele ujíždějícího na jízdním kole.

Kompletní fotogalerie zde:

https://www.taborcz.eu/vismo/dokumenty2.asp?id_org=16470&id=89910

Zdroj: Město Tábor.

Autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

TÁBOR: Beseda Dítě a pes

TÁBOR: Beseda Dítě a pes. Kompletní fotogalerie zde:

https://www.taborcz.eu/vismo/dokumenty2.asp?id_org=16470&id=89910


 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum