Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Revolution Train

6. listopadu 2022

TÁBOR: Revolution Train

Revolution Train v Táboře - 2. listopadu 2022. První listopadovou středu brzy ráno zavítal do Tábora protidrogový vlak Revolution Train. Tento "revoluční" prvek primární protidrogové prevence měly až do odpoledních hodin možnost navštívit nejen základní a střední školy, ale také veřejnost.

Na peroně před šestivagonovou soupravou měli svůj stánek policisté Obvodního oddělení PČR Tábor a také táborští strážníci z Preventivně výchovné a informační skupiny. Strážníci návštěvníkům představili svoje moderní vybavení týkající se daného tématu. K dispozici měli například analyzér alkoholu v dechu Dräger a také nově pořízený přístroj na zjišťování přítomnosti návykových látek Drugtest od stejného výrobce, který dokáže ze slin detekovat osm různých drog.

Zájemci si dále mohli vyzkoušet, jak je jejich motorika ovlivněna požitím různého množství alkoholu nebo marihuany, aniž by některou z těchto látek užili. K tomuto účelu jim byly zapůjčeny brýle, které užití návykových látek simulují, a to v různé intenzitě. A protože jednou z častých činností strážníků je i sběr použitých injekčních stříkaček a jehel, měli zde preventisté vystaveny i pomůcky, které k tomuto účelu využívají.

Webové stránky projektu Revolution Train:

https://www.revolutiontrain.cz/v2/

Zdroj: Město Tábor.

TÁBOR: Revolution Train

TÁBOR: Revolution Train.


 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum