Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



PRACHATICE: Moderní Santa, Mikuláš

18. prosince 2022

PRACHATICE: Moderní Santa, Mikuláš

Druhou adventní neděli připravila v Mezigenerační zahradě organizace Senioři ČR – MO Prachatice Mikuláše.

Druhou adventní neděli připravila v Mezigenerační zahradě organizace Senioři ČR – MO Prachatice, která si ze svých řad pozvala moderního Santu Clause – Mikuláše (prozradím byla to Zdenka Hrůzová, předsedkyně organizace), který provázel celým večerem. Zástupce organizátorů akce SeniorPointu Prachatice přesně ve čtyři spustil program a pak již byl v režii Santy – Mikuláše.

Podoba vládla celým podvečerem, a to nejen díky programu, ale také občerstvení – horkému punči, který byl i nealkoholický pro děti. Senioři díky Santovi – Mikuláši vzpomínali, tedy vše bylo zapsáno v notebooku, který si Santa – Mikuláš s sebou přinesl, a tak vzpomínali, povídali a hlavně tancovali (aby nebyla zima, tedy podupávali si i ti, kteří jen tak vpovzdálí sledovali). V programu vystoupila skupina Senior taneční country klubu SenSen Prachatice s několika choreografiemi na minimálním prostoru, kostkách. Byla oceněna velkým aplausem.

Všichni přítomní od Santy – Mikuláše dostali malou nadílku, přáníčka, která senioři vyrobili na svých klubových setkáních. Mnozí z přítomných pak pokračovali na Velké náměstí, kde byl připraven program města Prachatice.

Kompletní fotogalerie zde:

https://www.prachatice.eu/vismo/dokumenty2.asp?id_org=13263&id=42340

Zdroj: Město Prachatice - Hanka RH+ Rabenhauptová.

PRACHATICE: Moderní Santa, Mikuláš

PRACHATICE: Moderní Santa, Mikuláš.


 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum