Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



PRACHATICE: Discgolf otevření

5. června 2022

PRACHATICE: Discgolf otevření

Slavnostní otevření discgolfového parku.

Discgolfový park byl 26. dubna předán veřejnosti. Discgolf zabaví všechny věkové generace a přiláká nejenom obyvatele Prachatic a okolí, ale bude skvělou aktivitou i pro turisty.

Dnešního slavnostního předání discgolfového parku veřejnosti se zúčastnilo vedení města Prachatice, zástupce Nadace ČEZ, zhotovitelské firmy HEPA GROUP s r.o. – Discgolfpark-cz, radní města Prachatice, vedení základní školy v Národní ulici, učitelé a žáci jmenované školy, zástupci městských spolků a nechyběl ani prachatický nadšený hráč discgolfu pan Ondřej Novák.

V úvodním slovu poděkoval starosta města Martin Malý všem, kteří se podíleli na realizaci parku. Připomněl, že park, který se nachází v lokalitě ohraničené Husineckou ulicí a bytovou zástavbou, byl vybudován za přispění Nadace ČEZ. Zároveň upřesnil, že park se rozkládá na více než čtyřech hektarech veřejného prostranství, zahrnuje 12 discgolfových košů, šest výhozišť a informativní tabule.

Po přestřižení slavnostní pásky dostal starosta města právo prvního výhozu, poté si mohli tento sport vyzkoušet i žáci a ostatní přítomní.

Discgolfový park vhodně doplnil odpočinkový areál, ve kterém se nachází i veřejné ohniště, a bude jistě hojně využíván nejenom obyvateli města a sídliště, ale i návštěvníky z okolí a turisty.

Zdroj: Město Prachatice - odbor kanceláře starosty.

PRACHATICE: Discgolf otevření

PRACHATICE: Discgolf otevření.


 
 
 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum