Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Prostory na prodej

15. února 2024

PÍSEK: Prostory na prodej

Prostory po bývalém fitness centru v Čechově ulici jsou na prodej.

Město Písek prodává nebytový prostor v domě v Čechově ulici čp. 449 o užitné ploše 386 m², který je zkolaudován jako fitness centrum. Dům byl vybudován před 25 lety a nachází se v lukrativní části města. Minimální kupní cena je 15 760 000 korun.

Prostor se skládá ze 13 místností a dvou zón s místnostmi, které zahrnují hygienická zařízení. Velkou část plochy zabírá centrální prosklená místnost o celkové ploše 154 m². K nebytové jednotce patří tři balkóny o celkové výměře 17 m².

Prohlídky se budou konat individuálně na základě předchozí telefonické domluvy. Kontaktní osoba: Petr Koten, tel. 382 789 037, koten@dbspisek.cz.

Písemné přihlášky musí být doručeny nejpozději do 29. 4. 2024 do 12:00 na adresu Městský úřad Písek, odbor správy majetku, Velké náměstí 114, Písek, 397 19.

Pro prodej nemovitosti byla stanovena kauce ve výši 500 000 Kč, která musí být složena každým účastníkem výběrového řízení na účet města před podáním nabídky. Uchazeči na prvním místě ve výběrovém řízení se kauce započte do kupní ceny a v případě jeho pozdějšího odstoupení propadne ve prospěch města Písku. Uchazečům na dalším pořadí bude kauce vrácena. Přihlášky doručené později, případně přihlášky bez zaplacené kauce, nebudou do tohoto výběrového řízení přijaty.

Podrobnosti k výběrovému řízení naleznete ZDE:

https://www.mesto-pisek.cz/assets/File.ashx?id_org=12075&id_dokumenty=54707

Zdroj: Město Písek.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

PÍSEK: Prostory na prodej

PÍSEK: Prostory na prodej.


 
 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum