Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Uzavírka O. Jeremiáše

24. září 2023

PÍSEK: Uzavírka O. Jeremiáše

Od 25. září bude kvůli opravě povrchu uzavřena část ulice O. Jeremiáše.

Kvůli opravě povrchu vozovky bude od 25. září do 20. října uzavřena část ulice Otakara Jeremiáše. Dopravní omezení bude mít i vliv na linky MHD, protože bude dočasně zrušena obsluha zastávky „Logry“, náhradní zastávka bude v ul. Táborská, u objektu čp. 2337. V první etapě se uzavírka dotkne úseku od křižovatky s ulicí Na Trubách po výjezd k okružní křižovatce s ulicí Táborská, ve druhé etapě bude uzavřena od křižovatky s ulicí Na Trubách po vjezd k provozovně Best Drive, neprůjezdný bude i úsek k okružní křižovatce s ulicí Táborská. Po dobu trvání uzavírky bude objízdná trasa vedena ve směru ulice Na Trubách – ulice Jaromíra Malého – ulice Otakara Jeremiáše.

Uzavírkou bude dotčena MHD Písek na linkách č.:

  • 365001 Vlakové nádraží – Nemocnice – Logry – Dvořákova – Strakonická – Vlakové nádraží
  • 365003 Hradiště – Budovcova – Logry – Dvořákova – Dobešice
  • 365007 Vlakové nádraží – Velké náměstí – Živec

Zastávky se změnou obslužnosti:

Logry – obsluha dočasně zrušena pro spoje na linkách č. 365001, 365003 a 365007 – s náhradou, vyjma spojů č. 6, 8. a 10 linky č. 365301 a spoje č. 6 (pátek a sobota v září) linky č. 365307, které budou zrušeny bez náhrady, protože jsou vedeny od zastávek Lesní hřbitov a Zelená alej a náhradní autobusová zastávka v Táborské ulici je jednostranná a pro tyto vyjmenované spoje je zřízena v opačném směru.

Náhradní zastávka:

Za dočasně zrušenou zastávku „Logry“ v ulici Otakara Jeremiáše bude zřízena náhradní zastávka na trasách linek MHD Písek č. 3653001, 3653003 a 3653007 ve směru od autobusových zastávek Žižkova a Kollárova v ul. Táborská (silnice č. II/139) u objektu čp. 2337.

V ulici se budou frézovat stávající plochy, vyměňovat armatury ve vozovce, dojde k vyrovnání uvolněných obrub, položení nové živice a lokálnímu vyspravení podkladních vrstev komunikace. Součástí prací bude i osazení nové čekárny na autobusové zastávce a provedení nového vodorovného dopravního značení.

Zdroj: Město Písek.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

PÍSEK: Uzavírka O. Jeremiáše

PÍSEK: Uzavírka O. Jeremiáše.


 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum