Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Juniorské mistryně světa

21. října 2023

PÍSEK: Juniorské mistryně světa

Starosta přijal juniorské mistryně světa.

Písecké mažoretky patří k nejlepším nejen v republice, ale i ve světě. Dokládá to jejich velký úspěch na posledním juniorském mistrovství světa, které se konalo v srpnu v Ostravě, z nějž přivezly dvě zlaté medaile a jedno šesté místo. Všechny výsledky jsou o to cennější při pohledu na nepříliš početnou členskou základnu. Členky spolku Mažoretky Písek přijal v obřadní síni písecké radnice starosta Michal Čapek.

Setkal se oběma mistryněmi světa, Gabrielou Horkovou a Kristýnou Vachtovou, jejich týmovými kolegyněmi, trenérkou Petrou Jandovou a zástupkyní spolku Evou Jandovou. Poděkoval jim za skvělou reprezentaci nejen jejich klubu, ale i města Písek, trenérkám pak za jejich skvělou práci a rodičům za podporu, bez které by bylo možné tak velkého úspěchu jen stěží dosáhnout. Popřál jim také mnoho dalších stejně skvělých výsledků.

Dívky na mistrovství světa v mažoretkovém sportu postoupily přímo díky svému titulu z republikového mistrovství. „Gabriela Horková a Kristýna Vachtová získaly světový juniorský titul v kategorii malých formací, Gabriela Horková pak zvítězila i v kategorii nazvané sóloformace. Spolu s ostatními děvčaty bojovaly také o nejvyšší příčky v kategorii velkých formací, ve které nakonec obsadily šesté místo,“ představila úspěch píseckých mažoretek Eva Jandová. Mažoretky byly prvními světovými šampionkami, které starosta Michal Čapek na radnici přijal.

Zdroj: Město Písek.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

PÍSEK: Juniorské mistryně světa

PÍSEK: Juniorské mistryně světa.


 
 
 
 
 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum