Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Ulice Hřbitovní

15. října 2023

KOLÍN: Ulice Hřbitovní

Prodloužení termínu prací v ulici Hřbitovní.

Vzhledem k nově se vyskytnuvším dalším problémům (podrobněji zpráva Krajské správy a údržby silnic níže) se dále prodlužuje termín oprav v ulici Hřbitovní a to do 31. října 2023.

"Dne 9.10.2023 proběhl mimořádný kontrolní den na stavbě „III/3284 Kolín Sendražice, ul. Hřbitovní“. Po upozornění zhotovitele stavby na špatný stav konstrukčních vrstev a oprav výkopových rýh po inženýrských sítích v prostoru pod odtěženou vodící linií odvodnění z přídlažby komunikace, kdy jde krom neúnosného podloží částečně i o zdegradované vrstvy po pokládce kanalizace a vodovodu v kraji vozovky, na úseku, mezi ulicemi Kolínská a K.V. Raise. Zde bude nutné provést, odbourání a odtěžení těchto vrstev, jejich sanace s následnou pokládkou betonových prvků odvodnění. Současně bude proveden i kontrola zařízení ve správě ENERGIE AG Kolín. Kdy po odfrézování asfaltových vrstev byly zjištěny další inženýrské prvky (které se nacházeli mimo normové osazení). O tomto zhotovitel vyrozuměl firmu ENERGIE AG Kolín a vyzval je ke kontrole tohoto zařízení, se žádostí o spolupráci na jejich obnově.

Z výše shrnutých neočekávaných a nepředvídatelných aspektů, je ze strany objednatele KSÚS akceptováno prodloužení dokončení stavby do 31.10.2023."

Zápis z KO byl proveden do stavebního deníku. Město kolín děkuje za pochopení a spolupráci.

Zdroj: Město Kolín.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

KOLÍN: Ulice Hřbitovní

KOLÍN: Ulice Hřbitovní.


 
 
 
 
 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum