Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



MŠ Chelčického

13. dubna 2023

KOLÍN: MŠ Chelčického

V prosinci loňského roku byly slavnostně otevřeny nové dvě třídy mateřské školy s celkovou kapacitou 33 dětí. Realizací stavebních úprav v budově jeslí vzniklo odloučené pracoviště MŠ Pohádka.

Díky této realizaci došlo k navýšení kapacity mateřské školy, což znamená vyšší možnosti přijímat děti mladší tří let nebo děti se specifickými vzdělávacími potřebami. Odloučené pracoviště MŠ Pohádka je bezbariérově dostupné.

Projekt stavebních úprav pro nové třídy byl zahájen v červnu 2022 a dokončen v prosinci 2023.

Žádost o dotaci byla podána v průběhu realizace projektu, nyní jsme obdrželi Rozhodnutí o poskytnutí dotace, náklady budeme tedy uplatňovat zpětně. Poskytovatelem dotace je Ministerstvo pro místní rozvoj – Integrovaný regionální operační program (IROP). Celková výše dotace činí 9 647 479,98 Kč, což je 90% podíl nákladů. Finanční podporu ve výši 1 300 000 Kč poskytla také společnost Toyota.

Kromě stavebních úprav bylo také pořízeno nové vnitřní vybavení pro potřeby dětí i personálu, pořízen byl herní prvek na zahradu a bylo vybudováno nové hřiště se SmartSoft povrchem.

Těší nás, že podařilo zase o něco zvýšit kapacitu pro děti předškolního věku, poptávka po umístění stále většího počtu předškolních dětí v posledních letech neustále roste.

Zdroj: Město Kolín.

KOLÍN: MŠ Chelčického

KOLÍN: MŠ Chelčického. FOTOGALERIE: 1. MŠ Chelčického. Foto 2. a 3. Původní stav. 4. - 6. Nový stav.


 
 
 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum