Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Pomoc po požáru

6. března 2023

JINDŘICHŮV HRADEC: Pomoc po požáru

V Radouňce pomáhají rodině po požáru domu.

Jen v posledním týdnu hořelo hned v několika domech v okolí Jindřichova Hradce. Jedním se zasažených domů byl i ten rodiny Kalinových v Radouňce. Osadní výbor Radouňka ve spolupráci se Spolkem Radouňka žije uspořádal finanční sbírku na pomoc rodině. Přečtěte si víc ve vyjádření předsedy osadního výboru:

Dne 26. 2. 2023 v odpoledních hodinách došlo k požáru rodinného domu v místní části Radouňka. Dům patří rodině Kalinových, ve kterém žije rodina se dvěma malými dětmi a jejich dědeček. Při požáru došlo k velkému poškození přízemí domu a sklepních prostor.

Z důvodu solidarity a ochoty pomoci této rodině se Osadní výbor Radouňka ve spolupráci se Spolkem Radouňka žije rozhodl pomoci rodině Kalinových uspořádáním finanční sbírky na účet : 9000057614 / 0600

Tato finanční pomoc bude použita na opravy škod způsobené požárem.

Věřím, že se mezi námi najdou lidé, kteří nejsou k ostatním lidem lhostejní a přispějí jakoukoliv částkou, která v tomto případě půjde na dobrou věc.

Po skončení sbírky Vás budeme informovat o její konečné výši a jak bylo s finančním darem naloženo. Předem všem moc děkuji za solidaritu a sounáležitost.

Přeji všem zdraví a ještě jednou děkuji.

Radek Hrubý, předseda Osadního výboru Radouňka a místopředseda spolku Radouňka žije, z.s.

Zdroj: Město Jindřichův Hradec.

JINDŘICHŮV HRADEC: Pomoc po požáru

JINDŘICHŮV HRADEC: Pomoc po požáru.


 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum