Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Branná soutěž

8. května 2023

JINDŘICHŮV HRADEC: Branná soutěž

Školáci si při branné soutěži vyzkoušeli střílet ze vzduchovky, házet granátem nebo poskytnout první pomoc.

Ve středu 3. května se uskutečnila v městském lese Branná soutěž určená žákům základních škol z ORP Jindřichův Hradec. Organizátorem oblastního kola Branné soutěže byl 44. lehký motorizovaný prapor v Jindřichově Hradci a Město Jindřichův Hradec.

Žáci 6. až 9. ročníků si měli možnost vyzkoušet následující disciplíny - člunkový běh, první pomoc, hod granátem, vědomostní soutěž, silová připravenost, střelba ze vzduchovky, lanové překážky a orientace.

Na první místě se umístilo družstvo ze 3. základní školy v Jindřichově Hradci, na druhém místě družstvo z 5. základní školy v Jindřichově Hradci a třetí místo obsadilo družstvo z 2. základní školy v Jindřichově Hradci. Soutěžilo celkem 10 družstev (1. ZŠ, 4. ZŠ, 6. ZŠ, Základní škola Strmilov, Základní škola a Mateřská škola Kardašova Řečice, Základní škola a Mateřská škola Stráž nad Nežárkou, Základní škola a Mateřská škola Deštná).

Celého dne se účastnil kapitán Petr Daňhel z Krajského vojenského velitelství v Českých Budějovicích, který ocenil vítězné týmy medailemi a poháry. Každý z žáků však byl odměněn malou pozorností z Odboru školství, mládeže a tělovýchovy.

Poděkování patří 44. lehkému motorizovanému praporu v Jindřichově Hradci a Odboru školství, mládeže a tělovýchovy, všem pedagogům a soutěžícím za skvělé výkony.

Kompletní fotogalerie zde:

https://www.jh.cz/redakce/index.php?clanek=335900&lanG=cs&xuser=&slozka=48383

Zdroj: Město Jindřichův Hradec.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

JINDŘICHŮV HRADEC: Branná soutěž

JINDŘICHŮV HRADEC: Branná soutěž.


 
 
 
 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum