Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



JINDŘICHŮV HRADEC: Václavská opravy

3. května 2022

JINDŘICHŮV HRADEC: Václavská opravy

V pondělí 9. května začne další etapa opravy Václavské ulice.

Čtvrtá etapa generální opravy Václavské ulice začne v pondělí 9. května tam, kde ta předešlá minulý rok skončila. Úplně uzavřena bude silnice v úseku od křižovatky s ulicí Čsl. legií po křižovatku s ulicí 28. října. Rekonstrukce bude rozdělena do dvou fází. První bude trvat od 9. května do 28. srpna 2022 a objízdná trasa bude vedena obousměrně ulicí Čsl. Legií, Ruských legií a 28. října. Jízdní řády MHD ani veřejné linkové dopravy se nemění. Zastávky sídl. Hvězdárna a U Václava budou dál v provozu.

Změna nastane na konci letních prázdnin, kdy dojde na opravu samotné křižovatky ulice Václavské a 28. října. Křižovatka bude od 28. srpna do 14. října 2022 neprůjezdná a dojde ke změně objížďky i provozu MHD. Jak konkrétně bude režim dopravy během druhé fáze rekonstrukce v těchto místech vypadat, budeme informovat.

V úseku uzavírky bude zajištěn přístup k nemovitostem a také bezpečný bezbariérový průchod chodců. Rekonstrukci provede firma EUROVIA CS za vysoutěženou cenu 23, 7 mil. Kč s DPH. Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy místní komunikace v ulici Václavská v celém uličním prostoru včetně rekonstrukce vodovodu, splaškové kanalizace, výstavby nové dešťové kanalizace, stavební úpravy veřejného osvětlení a uložení chrániček městské optické sítě.

Zdroj: Město Jindřichův Hradec.

JINDŘICHŮV HRADEC: Václavská opravy

JINDŘICHŮV HRADEC: Václavská opravy.


 
 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum