Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



JINDŘICHŮV HRADEC: Komunikace - Vajgar

13. června 2022

JINDŘICHŮV HRADEC: Komunikace - Vajgar

Páteřní komunikace na sídlišti Vajgar se začne opravovat 20. června. Pozor na uzavírky.

Řidiči na sídlišti Vajgar musí od 20. června počítat s omezením dopravy a parkování. Začne tady totiž plánovaná oprava povrchu páteřní dvouproudé komunikace. Rekonstrukce se týká úseku od kruhové křižovatky s ulicí Jáchymova (u plaveckého bazénu) po křižovatku s ulicí Na Řečičce (včetně této křižovatky). Práce budou probíhat ve třech etapách tak, aby byla vždy uzavřena jen nezbytná část silnice a hotovo by mělo být nejpozději do začátku září, možná ale už v polovině prázdnin.

V první etapě se opraví úsek od kruhového objezdu u plaveckého bazénu po dům čp. 678, druhá etapa se bude týkat úseku od zmíněného domu po křižovatku k Trojstředisku a třetí etapa bude rozdělena ještě na dvě části - v první se opraví komunikace od Trojstřediska až za křižovatku s ulicí Řečička v jednom směru a v poslední fázi druhý směr tohoto úseku (viz mapa). Podrobně jsou uzavírky popsány na úřední desce. Po dobu prací nebudou autobusy MHD zajíždět do sídliště a bude zrušena zastávka sídl. Vajgar-trojstředisko. Pro obsluhu sídliště bude sloužit zastávka sídl. Vajgar-Merkur.

Omlouváme se za komplikace a děkujeme za pochopení.

Rekonstrukci páteřní komunikace na sídlišti Vajgar provede firma SWIETELSKY za cenu 9,5 mil. Kč s DPH. Předmětem veřejné zakázky je výměna stávající obrusné vrstvy na obou směrech páteřní komunikace na sídlišti Vajgar. Jedná se o opravu (výměnu) asfaltové obrusné vrstvy komunikace s lokální sanací konstrukční vrstvy a opravu a zřízení nového odvodnění dešťových srážek. Součástí zakázky je i oprava krytu stávajících křižovatek mezi vnitřní a vnější komunikací, obnova stávajícího nebo zřízení nového dopravního značení a případná výměna nebo doplnění betonových obrubníků.

Zdroj: Město Jindřichův Hradec.

JINDŘICHŮV HRADEC: Komunikace - Vajgar

JINDŘICHŮV HRADEC: Komunikace - Vajgar.


 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum