Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



BENEŠOV: Pistolářka Horáková obhájila titul

22. března 2022

BENEŠOV: Domácí pistolářka Horáková obhájila titul

Domácí pistolářka Vlasta Horáková obhájila loňský titul a letos opět přivezla z Mistrovství České republiku zlatou medaili!

Mladá pistolářka Vlasta Horáková z benešovského střeleckého klubu si vystřílela v kategorii starších dorostenek na střelnici v Plzni-Lobzích tento víkend 1. místo na Mistrovství ČR ze vzduchových zbraní a přivezla si po napínavém průběhu závodu zlatou medaili za výkon 373 bodů.

Kromě tohoto cenného kovu putovalo do Benešova další zlato a stříbro pro naše odchovankyně – pro Annu Dědovou, která si v kategorii žen vystřílela rovněž titul Mistr České republiky, její sestra Alžběta si přivezla stříbro v kategorii juniorek. Současné i bývalé benešovské střelkyně tak obsadily medailové pozice ve všech ženských disciplínách. Náš klub dále reprezentoval junior David Strachota, který se probojoval do finále mezi 8 nejlepších střelců a obsadil celkově 7. místo.

V kategorii dorostu náš klub ještě reprezentovali sourozenci Strýčkovi. Monika skončila nástřelem 338 bodů na 9. místě a jejích bratr Denis nástřelem 325 bodů na 22. místě. V kategorii dospělých si Karel Horák vystřílel 27. příčku ze 70 střelců nástřelem 549 bodů. Úspěch našich mladých střelců tkví jednak v jejich usilovné píli, podpoře rodičů, ale i v dobrých podmínkách pro možnosti trénování, které je realizováno zejména s podporou města Benešov.

Do nadcházející letní sezony budeme zejména mladým střelcům přát, aby nepolevili ve svém tréninkovém úsilí a aby navázali i v letošním roce na úspěchy let minulých.

Zdroj: Město Benešov a J. Měchura, Předseda SSK Benešov.

BENEŠOV: Pistolářka Horáková obhájila titul

BENEŠOV: Pistolářka Horáková obhájila titul.


 
 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum