Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Floristická tělocvična

27. prosince 2022

BENEŠOV: Floristická tělocvična

Tělocvična se proměnila ve floristickou dílnu.

Hned v první prosincový den se po „covidových“ letech do prostor benešovské zemědělky vrátila tradiční vánoční soutěž pro tvořivé děti ze základních škol. Soutěž nesla název „Adventní tvoření“ a zapojilo se do ní celkem šest základních škol z Benešova a okolí.

Každou školu reprezentoval jeden tým a také jeden až dva jednotliví soutěžící. Úkolem družstev bylo vytvořit závěsný adventní věnec na dveře své školy a jednotlivci měli během dvou hodin proměnit orchidej v květináči na slavnostní vánoční květinu. Soutěžní ruch doprovázela všudypřítomná vůně sušeného ovoce a koření a příjemnou atmosféru navodily i vánoční písničky.

O vítězích rozhodla porota složená z učitelů a studentů zahradnictví naší školy. A rozhodování to bylo opravdu těžké, protože všechny výtvory byly krásné a jedinečné. Vítězným týmem se po sečtení bodů nakonec stalo družstvo ze ZŠ Postupice se svým přírodně laděným adventním věncem. V kategorii jednotlivců si pomyslnou zlatou medaili odnesla Liliana ze ZŠ Jana Kubelíka z Neveklova za originálně pojatou závěsnou orchidej. Účastníci si od nás odnesli nejen drobné odměny, ale také hezký zážitek a vánoční naladění.

Zdroj: Město Benešov - Ing. Jitka Beránková.

BENEŠOV: Floristická tělocvična

BENEŠOV: Floristická tělocvična.


 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum