Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Odbavovací automat

21. března 2024

ZNOJMO: Odbavovací automat

Návštěvníky Bazénu Louka odbavuje automat. Chystají se i další novinky.

Nový odbavovací automat usnadňuje vstup do Bazénu Louka. Návštěvníkům umožní koupit si vstup a abonentům umožní rychlejší odbavení a možnost dobití kreditu. Návštěvníci se brzy dočkají také elektronických vstupenek a dárkových poukazů. Od 1. března lze v Bazénu Louka uplatnit MULTISPORT kartu pro základní vstupné do bazénové haly.

Novinkou ve vstupní hale Bazénu Louka je od března samoobslužná pokladna, která jednak slouží návštěvníkům pro rychlejší a jednodušší odbavení při vstupu, ale je velmi přínosná především pro abonenty, kterým značně urychlí a zjednoduší vstup. „Ovládání je velice jednoduché a intuitivní, i přesto ale v prvním týdnu fungování bude k dispozici zaměstnanec bazénu, který případně se vším poradí a pomůže. V novém automatu je jednak možné koupit si běžný vstup do bazénu či wellness, ale i dobít si svou abonentskou kartu. Pro abonenty bude tak nyní vstup i nabíjení kreditu značně zjednodušeno a zrychleno,“ vyjmenovává starostka Znojma Ivana Solařová.

Automat nabízí uživatelům vždy pouze takové možnosti, které jsou v danou chvíli k dispozici. V ranních hodinách tedy nabídne pouze kondiční plavání, následně bazénovou halu, později i wellness. Uživatelé za služby zaplatí pouze prostřednictvím platební karty.

„Tato samoobslužná pokladna je jedinečná, jako jediná je schopná vydávat tři typy náramků. Jedná se o první takovouto pokladnu v naší republice,“ uvedla starostka Solařová.

Popis funkcí samoobslužné pokladny na Bazénu Louka

Běžný návštěvník:

  • prodej vstupenek s výdejem až 10 ks čipových náramků s barevným rozlišením dle vstupného
  • možnost ke každé vstupence dokoupit pronájem trezorku

Abonent:

prodej zvýhodněného vstupného pro abonenta
možnost dokoupení dalších vstupů pro ostatní návštěvníky dle základního vstupného
navýšení kreditu abonentského účtu
informace o zůstatku abonentského účtu

Od 1. března je možné v Bazénu Louka uplatnit MULTISPORT kartu pro základní vstupné do bazénové haly. Na jiných městských sportovištích zatím využití této karty neplánujeme.

Zdroj: Město Znojmo.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum