Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Den otevřených dveří radnice

15. listopadu 2023

ZNOJMO: Den otevřených dveří radnice

Den otevřených dveří radnice 2023.

Nahlédnout do kanceláří starostky a dalších členů vedení města a prohodit s nimi pár slov nebo vyrazit zdarma na prohlídku Expozice pivovarnictví. U příležitosti státního svátku 17. listopadu proběhne ve Znojmě Den otevřených dveří radnice. Kromě prohlídek radnice nabídne i několik doprovodných akcí.

Brány radnice na Obrokové ulici 1/12 se otevřou od 9.00 do 13.00 hodin. Vstup je po dobu oprav radniční věže z ulice Zelenářská. Ve vestibulu bude pro příchozí nachystána výstava s fotografiemi z oprav radniční věže, k poslechu bude hrát cimbálová muzika Tája.

Komentované prohlídky prostor budou probíhat od půl desáté každou půlhodinu, poslední je plánovaná na 12.30. Návštěvníci budou moci nahlédnout i do městských kronik, které jsou jinak uchovávány v archivu, na případné otázky bude odpovídat městský kronikář. Zájemci budou mít možnost navštívit i matriku a obřadní síň v horní budově radnice.

V rámci doprovodného programu bude zdarma otevřena Expozice pivovarnictví na Hradní ulici a Centrum Louka na ulici Loucká, na volné prohlídky bude možné vyrazit od 9.00 do 13.00 hodin. Jihomoravské muzeum Znojmo nabídne prohlídku výstavy fotek znojemských sportovišť a plováren z fotoarchivu muzea s názvem Svoboda v pohybu. Výstavu bude možné zhlédnout v mázhauzu Domu umění JMM na Masarykově náměstí od 9.00 do 17.00 hodin.

Zdroj: Město Znojmo.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum