Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Pošta v Příměticích

7. září 2023

ZNOJMO: Pošta v Příměticích

Pošta v Příměticích připravena. Klienti si mohou zažádat o ukládání zásilek na tuto provozovnu.

Město Znojmo převzalo od zástupců České pošty provozovnu v Příměticích. Otevřená bude jako pošta Partner+ od pondělí 4. září 2023. Klienti si mohou na tuto provozovnu přesměrovat ukládání svých zásilek.

„Dnes jsme zdárně završili proces otevření provozovny pošty Partner+ pro více než čtyři tisíce obyvatel Přímětic. Věřím, že klienti budou spokojeni. Děkuji všem, kdo se na přípravě a rozjezdu provozovny v Příměticích podíleli,“ konstatovala starostka Znojma Ivana Solařová.

Pošta v Příměticích umožňuje vedle ostatních služeb ukládání zásilek přímo na pobočce. Jedná se zejména o doporučené dopisy, balíky a poštovní poukázky. Ty si mohou klienti nechat zasílat na tuto pobočku, případně se tyto zásilky na pobočce budou ukládat automaticky po neúspěšném pokusu o doručení na adresu klienta. O tuto změnu je však nutné osobně zažádat na jakékoliv pobočce České pošty. Změna ukládací pošty může být buď trvalá anebo jednorázová, vztahující se ke konkrétní zásilce. Obdobný postup platí v případě vyplácení důchodů na pobočce, kdy je potřeba o změnu pobočky pro vyplácení důchodu zažádat na kterékoliv poště minimálně však 10 dní před splatností daného důchodu.

Nutnost požádat o přesměrování zásilek vysvětluje Česká pošta tím, že k 1. červenci 2023, kdy došlo k dočasnému uzavření provozovny pošty v Příměticích, bylo ukládání zásilek klientů této provozovny automaticky přesměrováno na pobočku pošty na Horním náměstí ve Znojmě. Nyní je proto potřeba ukládání zásilek případně výplatu důchodu řešit individuálně pro každého klienta.

Zdroj: Město Znojmo.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum