Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Na kus řeči se starostkou

6. června 2023

ZNOJMO: Na kus řeči se starostkou

Stavte se na kus řeči se starostkou Znojma. 

Ve středu 7. června od 15 hodin se opět můžete potkat se starostkou města Znojma Ivanou Solařovou. Ale pozor, tentokrát se setkání uskuteční na Pražské ulici v prostoru za poštou.

Přijďte si popovídat, probrat témata, která vás zajímají nebo přispět podnětem, co je potřeba zlepšit.

Těší se na vás.


Svěřit se s problémy, vyjádřit podněty nebo si jen tak popovídat se starostkou Ivanou Solařovou. Díky novince se budou moci obyvatelé Znojma setkat se starostkou nejen u ní v kanceláři, ale také venku v prostředí samotného města. Starostka jim bude k dispozici na ulici Obroková ve své úřadovně pod širým nebem.

„Dveře mé kanceláře na radnici jsou otevřené pro každého. Pochopila jsem ale, že ne každý si troufá zvednout telefon a domluvit si se mnou schůzku. Pro mnohé to je příliš formální. Já si přitom ráda povídám s lidmi, které potkávám třeba na různých akcích ve městě. Takové rozhovory bývají často více inspirativní než oficiální jednání, kterých se účastním,“ vysvětluje starostka Znojma Ivana Solařová. „Přemýšleli jsme proto nad novou pravidelnou platformou setkávání, trochu jsme se i inspirovali v jiných městech, až vznikl projekt s názvem Na kus řeči se starostkou. Já se na něj moc těším a doufám, že budu mít příležitost potkat se i s lidmi, se kterými jsem ještě neměla možnost si popovídat,“ doplňuje.


Poprvé mohli přijít občané na kus řeči se starostkou ve středu 5. dubna od 16.00 hodin k městskému úřadu na ulici Obroková 2 (horní budova radnice). Pokud bude mít akce ze strany občanů pozitivní ohlasy, bude pak pokračovat každou první středu v měsíci.

Zdroj: Město Znojmo.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum