Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Nové ordinace

1. září 2023

VYSOČINA - TŘEBÍČSKO - ŽĎÁR NAD SÁZAVOU - HAVLÍČKOBRODSKO: Nové ordinace

V regionu se otevírají nové ordinace. Kraj Vysočina na ně poskytuje stotisícové dotace.

Hrotovice, Žďár nad Sázavou nebo Přibyslav. To jsou města, kde začnou nabízet stomatologickou a pediatrickou péči noví lékaři. S financováním části nákladů na nové ordinace jim pomůže i dotace Kraje Vysočina. Prostřednictvím fondu Vysočiny si mohou provozovatelé požádat až o 300 tisíc korun.

FOTO: Zubní ordinace, ilustrační foto

„Pro letošní rok Fond Vysočiny nabízí na zajištění dostupnosti primární ambulantní zdravotní péče v oboru zubní nebo praktické lékařství pro děti a dorost u registrujících poskytovatelů podporu celkem 1,5 milionu korun. Aktuálně jsme vyčerpali 1,1 miliónu korun. Pokud o spolufinancování nových nebo navazujících ordinací požádá do konce roku více subjektů, je kraj připraven podporu přiměřeně ještě dále navyšovat,“ potvrdil náměstek hejtmana Kraje Vysočina Vladimír Novotný.

Bližší informace k získání finanční podpory v rámci dotačního titulu Fondu Vysočiny na vybudování nových nebo navazujících ordinací stomatologů a pediatrů jsou k dispozici pod odkazem:

https://www.fondvysociny.cz/dotace/zadosti/FV02894?kat=3&s=vse

Příjemci dotace mohou být jak obce, svazky obcí nebo nově také přímo konkrétní poskytovatelé zdravotních služeb v oboru zubní lékařství nebo pediatrie. Ordinace musí vzniknout na území Kraje Vysočina.

Zdroj text a foto: Krajský úřad Kraje Vysočina.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum