Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Úprava dvou křižovatek

24. února 2023

TŘEBÍČ: Úprava dvou křižovatek omezí řidiče

Odbor dopravy a komunálních služeb Městského úřadu v Třebíči upozorňuje zejména řidiče na uzavírky silnic a chodníků při úpravě křižovatek Znojemská x Kubišova x Družstevní a Znojemská x Demlova x Okrajová. Budou zde probíhat rozsáhlé výkopové a stavební práce při umístění elektrických a sdělovacích kabelů pro nové chytré semafory. Ty následně zajistí rychlejší průjezd autobusů MAD a plynulejší provoz všech automobilů. Budou totiž osazeny nejmodernější technologií, která si vyhodnotí dopravní situaci jako je počet automobilů, délku kolony a další a upraví průjezd křižovatkami.

Situace Znojemská

Práce budou probíhat v termínu od 27. února do 11. června letošního roku. Znojemská ulice bude průjezdná, vždy s posuvným pracovním místem a práce zde budou prováděny pouze po nezbytně dlouhou dobu, ve dnech pracovního klidu a mimo dopravní špičky.

Úplně budou uzavřeny úseky před křižovatkami se Znojemskou ulicí, a to v ulicích Demlova, Okrajová, Družstevní a Kubišova. Uzavírky neplatí pouze pro vozidla stavby a autobusy městské hromadné dopravy.

Objízdné trasy

Objízdné trasy povedou ulicemi Zahradníčkova, Sv. Čecha, Vltavínská, Družstevní, Demlova, Okrajová, Hrotovická, Březinova.

Zdroj: Město Třebíč.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum