Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Vrácení vstupného

26. září 2024

TÁBOR: Vrácení vstupného

Tábor vrátí zájemcům vstupné za přesunutá Táborská setkání.

Rada města Tábor schválila v pondělí 23. 9. 2024 návrh vrácení ceny za uhrazenou vstupenku zakoupenou prostřednictvím online obchodu umístěného na internetové adrese www.taborskasetkani.eu za přeložený 33. ročník festivalu Táborská setkání, a to na základě žádosti kupujícího, podané do 31. 10. 2024.

Podle platných všeobecných smluvních podmínek se při přesunutí akce vstupné nevrací a vstupenky zůstávají v platnosti na akci uskutečněnou v náhradním termínu. Město se však rozhodlo vyjít vstříc těm, kteří chtějí peníze vrátit.

„Jsme veřejná instituce. Nepřišlo nám vhodné lidem striktně sdělit, že si mají nechat vstupenky na příští rok. Potřebovali jsme čas, během kterého vymyslíme správný způsob. Budeme však rádi, když nás návštěvníci festivalu podpoří a vstupenky si ponechají,“ uvedl starosta Štěpán Pavlík.

Jak si poradit? Kupující odešle vyplněnou žádost ve formě vytvořeného elektronického formuláře na e-mailovou adresu vstupenky@taborskasetkani.eu. Po zpracování a prověření žádosti mu budou vráceny peníze za uhrazené vstupenky zpět nejpozději do 30. 11. 2024, a to buď prostřednictvím platební karty, kterou byla provedena úhrada vstupného, nebo v případě platby bankovním převodem mu budou peníze vráceny na bankovní účet, z něhož byla vstupenka uhrazena. Obdobně tomu bude i u dalších platebních metod.

Žádost bude uveřejněna na stránkách www.taborcz.eu a www.taborskasetkani.eu. Pro snazší pochopení, jak vrácení vstupného bez potíží zvládnout, zveřejní město Tábor na oficiálních sociálních sítích video s návodem.

Ostatním kupujícím, kteří nepožádají o vrácení, zůstávají vstupenky v platnosti dle podmínek platných v roce zakoupení. Město Tábor ještě jednou děkuje všem, kteří si vstupenky ponechají do příštího roku. Vážíme si této podpory.

Zdroj: Město Tábor.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum