Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Táborská setkání - METEO

12. září 2024

AKTUALIZACE: Město Tábor oznamuje veřejnosti, že na základě extrémně nepříznivých meteorologických předpovědí PŘESOUVÁ 33. ročník mezinárodního historického festivalu Táborská setkání (který se měl konat od 13. do 15. září 2024) na příští rok (12. – 14. 9. 2025), a to včetně nedělního programu a Dnů evropského dědictví. Vstupenky zůstávají nadále v platnosti. Účastnické poplatky za prodejní místa na tržištích budou vráceny.

TÁBOR: Táborská setkání - METEO

Meteorologické aktuality k festivalu Táborská setkání.

Město Tábor oznamuje veřejnosti, že svědomitě a zodpovědně sleduje vývoj nepříznivých meteorologických předpovědí na pátek 13. a sobotu 14. září, kdy se odehraje hlavní část programu 33. ročníku festivalu Táborská setkání. Platí přitom, že festival NENÍ ZRUŠEN a vstupenky zůstávají v platnosti. Ve středu 11. září začala na Žižkově náměstí stavba hlavní stage pro velké koncerty a ceremoniály.

V tuto chvíli může město oznámit, že program plánovaný do zahrady společenského domu Střelnice se operativně přesune do velkého sálu Střelnice, přičemž vstup bude hlavnímu vchodem.

Dětský ráj, který se tradičně koná pod stromy v Holečkových sadech, se uskuteční v menším rozsahu. Organizátoři ruší všechna pohádková představení, protože by povětrnostní podmínky nenávratně poničily rekvizity.

Jak sdělil starosta Tábora Štěpán Pavlík, organizační štáb sleduje dešťové prognózy téměř po hodině. „Budeme přijímat taková rozhodnutí, abychom vždy zajistili bezpečnost návštěvníků a účinkujících. Budeme dbát na rady odborníků. Určité omezení může nastat například u sobotního ohňostroje, ale nepředbíhejme. Sledujte naše oficiální informační kanály, kde se dozvíte horké či spíše mokré novinky a změny,“ uvedl Štěpán Pavlík.

Zdroj: Město Tábor.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum