Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Klub předškoláků

18. ledna 2024

TÁBOR: Klub předškoláků

Klub předškoláků na ZŠ a MŠ Husova zahájen.

V úterý 9. ledna se děti a jejich rodiče sešli poprvé na ZŠ Husova v Táboře v "Klubu předškoláků".

O tradiční akci, kterou naše škola pořádá každý rok v období před zápisem, byl opravdu velký zájem. Děti a jejich rodiče se tak mohli v předstihu podívat, jak to chodí ve "velké" škole, dříve než zavítají k zápisu. Na první setkání přišlo 57 předškoláků se svými rodiči. Po krátkém představení a seznámení s budoucími paní učitelkami se děti bez maminek vydaly do tříd, kde si vyzkoušely první aktivity.

Zazpívaly si, zahrály na xylofony, hledaly písmenka a geometrické tvary, vyzkoušely si práci na interaktivní tabuli, stříhaly, malovaly a začaly si vyrábět vlastního „panáčka Prvňáčka“, kterému tentokrát namalovaly obličej. V jídelně školy je čekalo malé občerstvení, které pro děti připravily paní kuchařky.

I o rodiče bylo postaráno, seznámili se se školou, prohlédli si její prostory a byly jim zodpovězeny otázky, které se týkaly chodu školy, jídelny a školní družiny.

Dětem se ve škole moc líbilo a už se těšily, jaká další překvapení na ně čekají v úterý 13. 2. 2024, kdy se mohou všichni do školy podívat znovu.

Moc se na všechny budoucí prvňáčky těšíme!

Jana Bičišťová, Hana Buchnarová a Jana Líbalová.

Zdroj: Město Tábor.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum