Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Varšavská ulice

7. května 2023

TÁBOR: Varšavská ulice

Varšavská ulice má být doasfaltována 13. května 2023.

Už několik týdnů musejí řidiči a cestující MHD reagovat na investici SÚS Jihočeské kraje zvanou „Průtah sídliště nad Lužnicí, Sezimovo Ústí I“. Jak nás informovala zhotovitelská firma Robstav, v pátek 5. 5. 2023 nastane přesunutí stavebních prací z II. etapy do III. etapy. Pro třetí etapu platí uzavírka ulice Dr. E. Beneše v Sezimově Ústí, a to od Husova náměstí po křižovatku s ul. Palackého včetně.

Pro táborské občany je důležitá informace o MHD, která bude obsluhována následovně:

Linkám MHD č. 11, 13, 16, 17 směr Kovosvit bude umožněn průjezd stavbou, obslouží všechny zastávky. Zpátky směr Tábor-Klokoty jedou linky přes E 55, kde je náhradní zastávka Tábor, sídliště nad Lužnicí na E 55. Linky MHD č. 11, 13, 16, 17 směr Tábor-Klokoty vynechají tyto zastávky: Sezimovo Ústí, I rozcestí; Sezimovo Ústí, I náměstí; Tábor, sídliště nad Lužnicí.

Linka MHD č. 10 se od pátku 5. května vrací na původní trasu.

Linka MHD č. 12 směr Sezimovo Ústí II Kovosvit jezdí beze změny. Ve směru z Plané nad Lužnicí (masokombinát) neobslouží zastávky Sezimovo Ústí I rozcestí a Sezimovo Ústí I náměstí. Náhradní zastávka Tábor, sídliště nad Lužnicí je na E 55.

Byli jsme se na místě podívat ve čtvrtek 4. května dopoledne. Varšavská ulice na území Tábora nemá položenu polovinu obrusné vrstvy asfaltu směrem do sídliště, není hotova zastávka MHD sídliště nad Lužnici směrem Sezimovo Ústí I. Náhradní zastávka je provizorně zřízena asi o 150 metrů dál. Ve čtvrtek bagr sypal zeminu do výkopu kolem zastávky. Křižovatka ulic Varšavská, Helsinská, Bělehradská, Kánišova (Sezimovo Ústí) byla ve čtvrtek ráno neprůjezdná. Pracovalo se tam. Doprava proudila přes Volgogradskou a Moskevskou nebo po obchvatu na E55.

Jak nás informovali zástupci zhotovitele, táborská Varšavská ulice by měla být doasfaltována v sobotu 13. května.

Zdroj: Město Tábor.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum