Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Opravy Čsl. armády

13. října 2023

TÁBOR: Opravy Čsl. armády

Oprava nájezdových a sjezdových větví silnice I/19 na silnici II/603 ul. Čsl. armády.

Město Tábor počátkem měsíce října obdrželo informaci o provedení opravy povrchu vozovky nájezdové větve a sjezdové větve silnice I/19 na silnici II/603 ul. Čsl. armády. Vlastníkem silnice I. třídy je Ředitelství silnic a dálnic České republiky, příslušným správním orgánem Krajský úřad Jihočeského kraje, odbor dopravy a silničního hospodářství.

Dle získaných informací bude oprava probíhat do pátku 20. 10. 2023. Objízdná trasa uzavřené Jordánské hráze se uvedenou opravou nemění, zůstává ta stávající pouze s průjezdem opravovaným úsekem. Ostatní směry uzavřených nájezdových a sjezdových větví jsou vedeny na vyznačené objízdné trasy, tj. ke sjezdu ze silnice I/19 na Čekanice, resp. na křižovatku silnice I/19 a ul. Kpt. Jaroše Pod Všechovem.

Město Tábor bohužel nemělo nástroj, jak rozhodnutí Krajského úřadu Jihočeského kraje o opravě ovlivnit. Nicméně vnímáme, že se v místě mohou nárazově tvořit kolony aut. Budeme se snažit napříště o podobných opravách informovat dříve. Investorem aktuální opravy a vlastníkem je zmíněné Ředitelství silnic a dálnic České republiky, kde je nastavení vzájemné komunikace velmi problematické.

Zdroj: Město Tábor.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum