Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Obnova lávky - Objízdné trasy

9. dubna 2023

TÁBOR: Obnova lávky - Objízdné trasy

Objízdné trasy kvůli obnově lávky a provoz.

Tras MHD se stavba nové lávky na hrázi Jordánu nedotkne, průchod pro pěší vždy město zajistí. Stavební práce si však žádají uzavírku hráze pro automobilovou dopravu.

Kyvadlový provoz zde bude umožněn jen pro vozidla MHD a IZS. Průchod pro pěší bude ve všech fázích výstavby vždy zajištěn. Všechny zastávky MHD a linkové dopravy budou obslouženy. Cestující musí počítat pouze s drobným zpožděním spojů, protože na hrázi budou autobusy muset čekat na semaforech. Časový interval bude nastaven tak, aby zpoždění autobusů bylo co nejmenší.

Objízdné trasy jsou popsány a názorně zakresleny do mapy na přiložených printscreenech Novin táborské radnice (březen 2023). Prosíme veřejnost o respektování objízdných tras. Důležité je upozornění, že v ulici Jordánská bude po dobu výstavby zakázán průjezd. Primárně by tato ulice měla i po dobu výstavby sloužit pouze místní dopravě za účelem přístupu k jednotlivým nemovitostem jako dosud. Nejedná se o objízdnou trasu. Žádáme řidiče, aby tuto ulici nevyužívali jako objízdnou trasu z důvodu úzké šířky vozovky a komplikovaného obousměrného provozu.

Zdroj: Město Tábor.

Autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

TÁBOR: Obnova lávky - Objízdné trasy

TÁBOR: Obnova lávky - Objízdné trasy.


 
 
 
 

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum