Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



TÁBOR: Jordánská hráz

9. září 2023

TÁBOR: Jordánská hráz

V pátek 22. září bude Jordánská hráz na 4 dopolední hodiny zcela uzavřena pro veškerou dopravu.

Město Tábor zveřejňuje důležité informace mj. pro cestující MHD, které se týkají celkové uzavírky Jordánské hráze. Jordánská hráz, kde se od 12. dubna staví nová lávka (chodník), bude uzavřena pro veškerou dopravu včetně spojů MHD, autobusových linek, vozidel stavby a vozů IZS (sanitky, hasiči, policie) v pátek 22. 9. 2023 od 8.00 do 12.00 hodin.

Důvodem úplné uzavírky je převedení provozu mezi jednotlivými etapami. Jak vysvětlila firma Dopravní značení Janev, stavba lávky a přilehlého mostu nad přepadem z Jordánu se skládá z více etap. Převedení provozu znamená přeložení svodidel a vytvoření koridoru pro provoz stavby a ostatní účastníky provozu. Tzn., že svodidla se musí upravit tak, aby se investice dostala k dostavbě druhé poloviny mostu.

Chodcům bude průchod zachován. V rámci MHD a dálkových dopravců se uzavírka dotkne desítek spojů. Dispečeři MHD Comett Plus spočetli, že po objízdné trase přes Čekanice a lanový most pojede za čtyři hodiny uzavírky 90 spojů, z toho 40 kloubových autobusů. Bez náhrady nebudou obsluhovány ve směru Klokoty zastávky Poliklinika, U Reálky. Nejbližší zastávka bude na Píseckém předměstí. Ve směru Sezimovo Ústí autobusy obslouží všechny zastávky s výjimkou Křižíkova náměstí (U Kulíka), která bude přesunuta do prostoru Křižíkova náměstí před Integro.

Vlivem delšího vedení spojů a vlivem dopravního provozu může docházet ke zpoždění oproti jízdnímu řádu 10 až 15 minut.

Za vzniklé komplikace se omlouváme a děkujeme za pochopení a trpělivost.

Zdroj: Město Tábor.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum