Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



TÁBOR: Nové vitríny

12. září 2022

TÁBOR: Nové vitríny

Nákup vitríny pro městskou galerii v Táboře.

V rámci Dotačního programu Jihočeského kraje pro rok 2022 – Podpora muzeí a galerií, Opatření č. 1 Úpravy v expozicích získalo město Tábor v letošním roce finanční prostředky ve výši 20 tis. Kč na nákup pultové vitríny pro městskou galerii.

Hlavním cílem projektu bylo zkvalitnění vybavení městské galerie, pestřejší výstavní program, rozšíření počtu tematických výstav, možnost vystavovat zajímavé exponáty.

V rámci projektu byla pořízena nová pultová vitrína určená pro jednu z městských galerií - Galerii 140. Tento výstavní prostor nacházející se v historické budově v centru Tábora je určen zejména pro tematické výstavy, v rámci kterých jsou mnohdy vystavovány drahé zapůjčené předměty. Jedná se o věci, které nelze mít uloženy volně. V poslední době se jednalo např. o dámské kabelky význačných žen – Hana Benešová, Iva Hüttnerová, Dana Drábová aj. Skleněná vitrína je prachotěsná, zamykací.

Tento projekt je realizován za finančního přispění Jihočeského kraje v rámci Dotačního programu Jihočeského kraje Podpora muzeí a galerií, 1. výzva pro rok 2022, Opatření I – Úpravy v expozicích.

Zdroj: Město Tábor.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum