Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



TÁBOR: Hokej na náměstí

28. května 2022

TÁBOR: Hokej na náměstí

Hokej budou fanoušci po třech letech sledovat v Táboře na náměstí.

Úspěšný čtvrtfinálový zápas českých hokejistů, kteří na šampionátu ve finských Helsinkách porazili Německo 4:1, přiměl vedení táborské radnice k rozhodnutí objednat na víkend na Žižkovo náměstí velkoplošnou obrazovku.

Závěrečné duely českého týmu na hokejovém mistrovství světa budou táborští fanoušci sledovat hromadně v historickém jádru města. Velkoplošnou projekci inicioval starosta Štěpán Pavlík.

„Chvíli poté, co Jiří Smejkal trefil ve čtvrtfinále prázdnou německou branku, jsme začali řešit možnost velkoplošné projekce na náměstí. Povede se to stejně jako v roce 2019. Po shodě radních města, za spolupráce s Odbory kultury, školství, dopravy a Technických služeb Tábora a provozovatelem LED obrazovek se můžeme těšit na společně sdílený hokejový zážitek,“ uvedl Štěpán Pavlík.

Příznivci hokeje mohou na náměstí sledovat semifinálový zápas Česká republika - Kanada, který vypukne v sobotu 28. května v 17.20 hodin. Projekční technika zůstane na místě i v neděli, kdy jsou na programu boje o medaile. Na náměstí se budou vysílat obě utkání: v 14.20 hodin o bronz a v 19.20 hodin o zlato.

Obrazovka o rozměrech 5 na 3 metry bude umístěna na vnitřní straně náměstí před informačním střediskem (tedy směrem k budově Staré radnice).

Během přenosů nedojde k žádnému dopravnímu omezení. Všemu bude předcházet návoz techniky, kvádrů na stabilní zavěšení konstrukce.

Obraz a zvuk půjdou přes satelit, nikoliv přes wi-fi připojení. Provoz veřejných WC bude prodloužen v sobotu do 20.00 hodin a v neděli do 22.00 hodin. Technické služby přivezou dostatek odpadkových košů a následný úklid.

Zdroj: Město Tábor.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum