Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Na Nováku bude Wake Park

24. prosince 2023

PŘÍBRAM: Wake Park

Na Nováku bude Wake Park.

Provozovatel Wake Parku, společnost Wake Pb, s. r. o., zastoupená Václavem Procházkou a Martinem Karlem začala realizaci a výstavbu vleků pro provozování vodního lyžování a wakeboardingu.

Jedná se o novou atrakci, která bude provozována na vodní hladině Nového rybníka a rozšíří tím možnosti sportovního a zábavního vyžití v areálu. Návštěvníky areálu tento provoz nijak výrazně neomezí.

Vlek se bude nacházet na protější straně od písečné pláže. Dodrženy budou veškeré bezpečnostní zóny pro plavce v podobě rozmístěných bojí na hladině. Výstavbou nebude nijak výrazně narušen vzhled areálu.

Wakeboarding je velmi mladý a dynamicky se rozvíjející sport. Můžou je provozovat děti od věku pěti let až po starší generace. Na vodní hladině je možné zkoušet různé triky a styly jízdy. Pro zkušenější jezdce budou na trase instalovány překážky. „Jedná se o zábavnou formu sportu, která nemá žádná omezení,“ říká provozovatel Wake Parku pan Martin Karl.

V tuto chvíli probíhají přípravné práce pro technické zázemí a vlek samotný. Provozovatel má také v přípravě nové webové stránky www.wakepb.cz, kde bude možné vývoj stavby sledovat.

„V blízkém okolí žádná taková atrakce není, a proto se na ni velice těšíme a doufáme, že tím potěšíme nejen nadšence vodních sportů,“ říká Jan Slaba, ředitel Sportovních zařízení města Příbram.

Zdroj: Město Příbram.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum