Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Nové parkoviště v Milínské

8. dubna 2023

PŘÍBRAM: Nové parkoviště v Milínské

Nové parkoviště v Milínské ulici je v provozu již týden.

V rámci projektu, který řeší revitalizaci okolí Čekalíkovského rybníka byla vybudována dvě nová parkoviště. Parkoviště v Březnické ulici je již v provozu, v Milínské se otevřelo 3. dubna.

Okolí Čekalíkovského rybníka prochází v posledních měsících výraznou proměnou. Součástí revitalizace, která se blíží ke konci, je také výstavba dvou nových parkovišť pro celkem 45 automobilů. Parkoviště v Březnické ulici je již využíváno, a od pondělí 3. dubna bude do provozu uvedeno také parkoviště v Milínské ulici, na kterém je 33 parkovacích míst.

„Díky probíhající revitalizaci okolí Čekalíkovského rybníka celá tato oblast, která je součástí tzv. Zelené páteře města, neskutečně prokoukla. Součástí projektu bylo také vybudování dvou parkovišť. Menší parkoviště v Březnické ulici již místní obyvatelé využívají, a od pondělí 3. dubna bude zprovozněno také parkoviště v Milínské ulici, které se nachází nad Čekalíkovským rybníkem. Každé parkovací místo vytvořené v této oblasti je důležité,“ uvedl k otevření parkoviště starosta Jan Konvalinka.

Zdroj: Město Příbram.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum