Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Babička Příbramska

12. dubna 2023

PŘÍBRAM: Babička Příbramska

Titul Babička Příbramska bude předán při Plesu seniorů.

V letošním roce byla poprvé vyhlášena anketa Babička Příbramska. Titul bude udělen ve středu 19. dubna při Plesu seniorů.

Hudba, tanec, sportovní vystoupení a také vyhlášení výsledků ankety Babička Příbramska – to vše najdete v programu Plesu seniorů, který se koná ve středu 19. dubna od 14 hodin v Estrádním sále příbramského kulturního domu.

„Kromě hudební produkce se účastníci mohou těšit také na ukázky irských tanců v podání skupiny Simple Dance či vystoupení členů Oxygen sport Příbram. Jak bylo zmíněno, bude udělen první titul Babička Příbramska a připraveno máme opravdu příjemné překvapení,“ uvádí za pořadatele Vlastimil Ševr z Městského kulturního centra a dodává: „K dispozici je už jen několik posledních vstupenek, které je možné zakoupit v Senior Pointu, Městském kulturním centru nebo v Centru sociálních a zdravotních služeb Příbram v Brodské ulici.“

V ceně vstupného, které je 200 korun, je zahrnuto také občerstvení. V průběhu roku pak Městské kulturní centrum připravuje další akce, jako například povídání s Janem Přeučilem, koncert Rožmitálské Venkovanky, vystoupení Evy a Vaška nebo oslavu Svátku seniorů.

Zdroj: Město Příbram.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum