Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Poděkování Taxík Maxík

25. února 2024

PRACHATICE: Poděkování Taxík Maxík

Poděkování za dopravu Taxíkem Maxíkem. V roce 2023 využilo služeb Taxíku Maxíku celkem 771 klientů.

Je jisté, že služba – doprava Taxíkem Maxíkem je skvělou alternativou další dopravy ve městě (autobusu a sanitkou, taxíky, nebo dalšími poskytovateli sociálních služeb, rodinou). Společnost KreBul zajišťuje pro město Prachatice (seniory a osoby se zdravotním postižením) dopravu.

V roce 2023 využilo služeb Taxíku Maxíku celkem 771 klientů. Maxík najezdil za celý rok celkem 8.662 kilometrů a vystřídali se na něm čtyři řidiči – František Machoň, Jana Martíšková, Jakub Imbera, Zdeněk Krejsa. Společnost KreBul v době výpadku auta Taxíku Maxíku (servis, výměna pneu, údržba) zajišťovala dopravu dál firemním vozem.

Na naši adresu přišlo veřejné poděkování za všechny, o které nás požádala paní Ilona Herfurthová a napsala: „Chtěla bych moc poděkovat za službu TAXÍK MAXÍK, pro seniory a osoby hůře se pohybující. Protože máme soukromý automobil v servisu a já potřebovala absolvovat procedury na rehabilitaci. Z místa bydliště (V.) do centra je pro mne daleko, a tak jsem s velkou pokorou zavolala na linku, kde mne dopravili dva řidiči (Zdeněk Krejsa tam a Jakub Imbera nazpět) a byli velice milí a hodně empatičtí. Cesta s nimi byla báječná.“

Děkujeme za kvalitně poskytovanou službu.

Zdroj: Město Prachatice - Hanka RH+ Rabenhauptová.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum