Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



PÍSEK: Podzimní opravy

14. září 2022

PÍSEK: Podzimní opravy

Na podzim se bude opravovat ulice Ke Statku nebo chodník Na Rozhledně. Ještě letos na podzim se bude opravovat povrch ulice Ke Statku v Purkraticích, chodník v ulici Na Rozhledně, v plánu je také rekonstrukce kanalizace a vodovodu v ulici Otakara Ševčíka a oprava kanalizace v ulicích Preslova a Nádražní. Dodavatele těchto akcí schválila rada města na svém zářijovém jednání.

Oprava povrchu ulice Ke Statku v Purkraticích byla vysoutěžena za 2,8 milionu korun bez daně. Práce budou zahrnovat frézování stávajícího povrchu a pokládku nových živičných vrstev komunikace. Chodník v ulici Na Rozhledně bude napojen na již opravený chodník za křižovatkou s ulicí Na Rozmezí. Součástí rekonstrukce chodníku bude výměna odvodňovacích žlabů. Práce vyjdou na téměř 3,9 milionu korun bez daně.

Ilustrační foto Mapy Google

V ulici Otakara Ševčíka bude se počítá s výměnou poškozené kanalizační stoky a výměnou vodovodu, v rámci stavby jsou navrženy také výměny přípojek vodovodu pro všechny objekty v ulici. Po výměně inženýrských sítí bude zrekonstruován povrch vozovky a chodníků a vysazena nová zeleň. Práce vyjdou na 7,8 milionu korun bez DPH. V ulici Preslova a Nádražní se budou opravovat části stávající kanalizace, a to v místech trvalých poruch. Práce vyjdou na téměř 2,9 milionu korun bez DPH.

Zdroj: Město Písek.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum