Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Pochvala Městské policie

9. října 2022

PÍSEK: Pochvala Městské policie

Pochvala práce Městské policie Písek a Městského střediska sociálních služeb.

Nebývá příliš častým zvykem chválit, o to více potěší, když se občan města pochvalně vyjádří k některé z městských organizací. O svou pozitivní zkušenost s Městským střediskem sociálních služeb a Městskou policií Písek se s námi podělil pan Pavel Truhlář:

„Je již asi všeobecným folklórem si stěžovat na různé státní instituce a místní úřady. Ani já nejsem jiný a často bývám kritický. Právě proto bych rád upozornil i na dobře fungující práci u dvou organizací v Písku, se kterými mám velmi dobré osobní zkušenosti. V první řadě je to Městské středisko sociálních služeb. Třetím rokem využívám jejich služeb a jak za komunikaci, tak hlavně za samotnou péči, kterou poskytují, si zaslouží velkou chválu. Všem lidem, kteří o nějaké sociální službě uvažují, mohu toto zařízení jenom doporučit!

Další „instituci“ s místní působností, kterou bych vyzdvihl, je městská policie. Na rozdíl od dřívějších let, kdy jsem měl s „měšťáky“ několik minimálně sporných problémů, tak nejspíš nejenom mně připadalo, že více než pro lidi, jsou proti lidem. V současné době však musím souhlasit s názorem řady spoluobčanů, že díky vstřícnějšímu přístupu k veřejnosti užívají dnes strážníci mnohem většího respektu. Jelikož mám potíže s pohybem, občas se na ně obracím s žádostí o pomoc se zvládnutím různých bariér, především při cestě do lékařských zařízení. Opakovaně jsem se na Městskou policii Písek obrátil také se žádostí o pomoc při různých mých karambolech. Vždy jsem se setkal s nevšední ochotou a velmi lidským přístupem. Zprvu jsem se domníval, že mám jen štěstí na skvělou, právě sloužící „partu“, ale časem jsem poznal, že to je nyní jejich „norma“!“

Zdroj: Město Písek.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum