Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Změna tržního řádu

21. ledna 2024

NOVÝ BYDŽOV: Tržní řád

Změna tržního řádu. Měníme vzhled prostoru před provozovnami.

Kultivace města. Postupnými krůčky měníme spolu s podnikateli vzhled našeho města.

V minulém roce jsme začali pracovat na myšlence zpříjemnění našeho města pro občany i podnikatele. Nyní se budeme snažit postupně převést myšlenky v jisté činy. Začali jsme změnou tržního řádu, kterou upravujeme prostor a vzhled vystavovaného zboží před provozovnami místních obchodníků.

Všichni jsme si vědomi důležitosti podnikání a přínosu, který přináší nejen pro místní ekonomiku, ale i rozsah služeb pro naše občany. Nicméně, měli bychom se také zamyslet nad tím, jak naše provozovny ovlivňují vzhled a prostor kolem nich. Veřejná prostranství by měla být příjemná a esteticky přitažlivá, aby vytvářela příjemné prostředí pro obyvatele a návštěvníky našeho města.

S touto myšlenkou jsme se rozhodli upravit tržní řád a stanovit konkrétní požadavky na rozměry a umístění vystaveného zboží před provozovnou. Tímto prvním dílčím krokem chceme dosáhnout vyváženého a estetického prostředí pro veřejnost. Dále v průběhu první poloviny roku budeme pracovat na „manuálu“, který upřesní a doporučí vzhled prodejny či provozovny. Spolu s tím se budeme zabývat veřejným prostranstvím – především pak na Masarykově náměstí a v jeho okolí.

Snažíme se navést naše město na kultivovanou cestu, která bude spojovat podnikání a estetickou příjemnost veřejného prostoru.

Věříme, že tato změna přinese nejen krásnější vzhled královského věnného našeho města, ale také novou - skvělou příležitost pro podnikatele.

Zdroj: Město Nový Bydžov.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum