Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Likvidace vánočních stromků

28. prosince 2023

KOLÍN: Vánoční stromky

Likvidace vánočních stromků.

Město Kolín žádá občany, aby vánoční stromky odkládali přednostně na sběrná místa odpadu. Konkrétně se jedná o sběrné dvory v ul. Jateční, Mnichovická, Na Svobodném ve Štítarech a Školní v Sendražicích, kam je možné stromky uložit v provozní době út – so 9 – 12 hod. a 13 – 17 hod., dále v ul. Sadová s provozní dobou čt 13 – 17 hod. a pá – so 9 – 12 hod. a 13 – 17 hod. a v Zibohlavech v ul. K Louži v út 13 – 17 hod., pá 13 – 17 hod. a so 8 – 12 hod. Pro ukládání stromečků platí stejné podmínky jako pro ukládání jiného odpadu, tzn. musí se jednat o obyvatele města Kolína. Z kapacitních a organizačních důvodů preferujeme právě tuto možnost.

Dále je možné stromečky odkládat ke kontejnerovému stání na směsný komunální odpad. Svoz bude probíhat každé pondělí od 08.01.2024 do 26.02.2024. Neodkládejte stromečky na jiná místa než k tomuto účelu určená.

Stromeček musí být zcela odstrojen a bez stojánku!

Každý je povinen věc, kterou předává do obecního systému, odkládat na místa určená obcí v souladu se zákonem a obecně závaznou vyhláškou obce. Občan (fyzická osoba) se dopustí přestupku, pokud stromeček odloží na jiném místě než k tomuto účelu určeném. Za přestupek lze uložit pokutu až do 50 000 Kč.

Děkujeme za vstřícnost a spolupráci při udržování pořádku v našem městě.

Zdroj: Město Kolín.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum