Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Wolt se rozšiřuje

22. března 2024

JINDŘICHŮV HRADEC: Wolt se rozšiřuje

Modří kurýři dorazí do Jindřichova Hradce.

Wolt rozšiřuje svůj dosah i do menších měst. V dubnu dorazí modří kurýři Woltu do Jindřichova Hradce. Legendární modří kurýři vám doručí jídlo spolehlivě a rychle do desítek minut. Místním obyvatelům se tak zase o něco zlepší kvalita služeb a budou si moci objednat jídlo nebo jiné zboží domů nebo do kanceláře. Tato expanze je výsledkem rostoucí poptávky po pohodlném způsobu objednávání jídla a dalších služeb.

Příchod Woltu do Jindřichova Hradce přináší také příležitost pro místní podnikatele, kteří mohou využít platformy Wolt k propagaci svých produktů a služeb a oslovit nové zákazníky. I to může pomoci posílit lokální ekonomiku a podpořit podnikání ve městě. „Máme velkou radost z rozšíření našich kompletních služeb, rozjedeme zde Wolt naplno tak, jak je nám to vlastní. Naším cílem je, aby přítomnost modrých kurýrů zákazníkům ještě víc zpříjemnila zážitek z dovozu dobrého jídla. Těší nás, že můžeme spolupracovat s místními podniky, získávat jim nové zákazníky a usnadňovat jejich fungování. A to jak v podobě zajištění rozvozu, tak třeba i zákaznické podpory,“ doplňuje PR manažerka českého Woltu Jana Jarošová.

Stále platí, že lhůta pro doručení objednávky je do desítek minut od jejího zadání včetně času na samotnou přípravu jídla. Veškeré objednávky lze nadále zadávat jak prostřednictvím webové stránky, tak v aplikaci, která v průběhu doručování umožňuje například i sledování aktuální pozice kurýrů na mapě. „Pro všechny naše zákazníky jsme si jako již tradičně připravili na uvítanou dopravu zdarma. Obyvatelé Jindřichova Hradce budou moci Wolt vyzkoušet s tím, že zaplatí pouze za samotné jídlo,“ přibližuje exkluzivní nabídku Jana Jarošová, PR manažerka českého Woltu.

Wolt, Jana Jarošová, Communications Manager for CEE.

Zdroj: Město Jindřichův Hradec.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum