Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Výstava FOTOSTOPA

13. dubna 2023

JINDŘICHŮV HRADEC: Výstava FOTOSTOPA

Pozvánka na výstavu FOTOSTOPA aneb Zločin nejen na fotografii. Poodhalte zákulisí kriminalistické práce na výstavě reálných fotografií v Jindřichově Hradci.

Jihočeští policisté zvou širokou veřejnost na další ročník kriminalistické výstavy FOTOSTOPA 2023 aneb Zločin nejen na fotografii. Poodhalte zákulisí kriminalistické práce, reálné fotografie a důkazní materiály z jihočeských a jindřichohradeckých kauz.

Fotografie z míst činu pořízené kriminalistickými techniky a znalci doplní skoro reálné místo závažného zločinu vraždy, policejní vybavení, technika a uniformy mapující policejní historii. Bonbónkem jsou uniformy četnictva. K vidění budou také nebezpečné pyrotechnické nálezy, které je možno v např. v jihočeských lesích či na polích stále ještě objevit.

Pro fanoušky cestování je připravena mimořádná expozice cestovních dokladů od doby Rakouska-Uherska do současnosti. Muzeum bude pro veřejnost realizovat komentované prohlídky, semináře na téma aktuálních kyberpodvodů a pro žáky základních škol je připraven cyklus pravidelných pátečních přednášek na téma nejčastější trestné činy dětí a mládeže či aktuálně hrozící nebezpečí návykových a omamných látek.

Letošní policejní výstavu hostí po dobu od 13. dubna do 31. srpna 2023 Muzeum fotografie a moderních obrazových médií sídlící na adrese Kostelní 20/I v Jindřichově Hradci. Výstavu je možné navštívit vždy od úterý do neděle v časech 10:00 - 12:00 a 13:00 - 17:00 hodin.

Výstavu zahájí náměstek ředitele krajského ředitelství policie jihočeského kraje pro vnější službu plk. Mgr. Roman Bláha vernisáží ve čtvrtek 13. dubna od 17:00 hodin. V rámci vernisáže budou na nádvoří muzea k vidění historické vozy SNB.

Zdroj: Krajské ředitelství policie Jihočeského kraje.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum