Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Nelegální automat

24. března 2023

JINDŘICHŮV HRADEC: Nelegální automat

Nelegálně umístěný prodejní automat s kratomem byl odpojen od elektrické energie.

Upozorňujeme všechny občany, že byl u Oděvy na městském pozemku BEZ SOUHLASU města Jindřichův Hradec umístěn automat s látkou Kratom. Vzhledem k tomu, že prodejní automat umožňuje, aby si vystavené zboží zakoupily i děti mladší 15 a 18 let, je z našeho pohledu prodej tohoto sortimentu v našem městě nevhodný (zejména pro nežádoucí účinky na zdraví dětí a možný vznik závislosti např. pro stimulující nebo naopak tlumící účinky). Ve středu 22. března byl automat odpojen od elektrické energie.

Chtěli bychom vás ubezpečit, že vedení města Jindřichův Hradec dělá vše proto, aby byl automat z tohoto prostoru co nejdříve odstraněn. Automat je ve vlastnictví třetí osoby, proto ve spolupráci s majitelem objektu (Oděva) činíme kroky, aby byl automat majitelem co nejdříve odvezen. Provozovatel automatu má smluvní vztahy s majitelem přilehlého objektu. Při zjištění, že se automat nachází na městském pozemku, byla zaslána výzva k jeho okamžitému odstranění.

Je možné, že prodejce osloví další vlastníky pozemků se snahou umístit své prodejní zařízení v jiné atraktivní části města. Žádáme proto majitele pozemků, aby této žádosti nevyhověli, do doby, než se podaří najít řešení, které by umožnilo prodej osobám starším 18 let.

Zdroj: Město Jindřichův Hradec.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum