Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Bazén - Výročí

16. listopadu 2022

JINDŘICHŮV HRADEC: Bazén - 17. listopad

Bazén si k výročí připravil program pro návštěvníky.

Už třináct let od modernizace bazénu si ve čtvrtek 17. listopadu, v den státního svátku, symbolicky připomene Plavecký bazén Jindřichův Hradec. Do nové historické epochy vstoupil bazén na podzim roku 2009, kdy byla do provozu slavnostně uvedena přístavba v podobě velkého relaxačního bazénu, které předcházela kompletní rekonstrukce a modernizace dětských bazénů a sportovního pětadvacetimetrového bazénu. Jindřichohradecký bazén tak prožil doslova revoluční okamžik: historie ukázala, že se stal zařízením nadregionálního charakteru a patří mezi nejnavštěvovanější bazény v celé České republice.

Ve čtvrtek 17. listopadu v 9:00 bude ve vestibulu bazénu slavnostně vyhodnocena výtvarná soutěž, která byla k třináctiletému výročí vyhlášena. V 10:00 pak přímo v prostorách bazénů navážou hry a soutěže. Malí návštěvníci se do nich budou moci zapojit až do 13:00. Vstup do bazénu mají děti do 15 let v tomto čase zdarma, dospělí hradí běžné vstupné. Děti do 12 let s sebou musí mít z bezpečnostních důvodů doprovod dospělé osoby.

Bazény budou ve čtvrtek 17. listopadu otevřeny od 10:00 do 20:00, sauny v suterénu od 14:30 do 21:00 (režim „společné sauny“). V pátek 18. listopadu zavládne v bazénu všední provoz od 6:30 do 21:00.

www.bazen.jh.cz

Zdroj: Město Jindřichův Hradec.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum