Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Teniscentrum - Slevy

5. března 2023

JIHLAVA: Teniscentrum - Slevy

Teniscentrum láká návštěvníky na dopolední slevy.

Jihlavské Teniscentrum si připravilo pro své návštěvníky speciální akci. Po celý březen bude dopolední vstup na vnitřní sportoviště o polovinu levnější.

Slevou ze vstupného chce vedení Teniscentra Jihlava přilákat sportovce na kurty i v dopoledních hodinách. Na březen si proto pro příchozí připravilo speciální akci Březen – na kurt vlezem. Od 1. do 31. března získá každý, kdo navštíví vnitřní sportoviště mezi 7 a 14 hodinou, padesátiprocentní slevu ze vstupného. „Chtěli bychom s příchodem jara vzbudit v lidech chuť dělat něco pro sebe, pro své zdraví. Zároveň očekáváme, že tu chuť přenesou, byť třeba někdy v budoucnu, i na své děti,“ uvedl výkonný ředitel Teniscentra Jihlava Marek Simbartl.

Teniscentrum, které je městskou společností, chce březnovou akcí lidem ukázat, že sportovat se dá i dopoledne. „Víme, že v tento čas bývá většina z nás v práci. Ale pokud má někdo přeci jen volno a chtěl by si zasportovat, chceme mu nabídnout právě naše prostory,“ řekl Marek Simbartl.

Pro sportovce je v Teniscentru v Mostecké ulici k dispozici 5 krytých kurtů na tenis, 4 na badminton a 2 kurty pro squash.

Zdroj: Město Jihlava.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum