Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Snídaně v porodnici

6. července 2023

JIHLAVA: Snídaně v porodnici

V porodnici posnídají maminky jako v hotelu. Porodnice v Jihlavě připravila novinku pro maminky. Na oddělení jsou podávány snídaně hotelového typu. Maminky si tak mohou vybrat, na co mají chuť.

Jihlavská porodnice nabízí maminkám nově snídaně hotelového typu. Cílem je, aby se i v nemocnici cítily jako doma a lépe se zotavovaly z porodu. „Nastávajícím i novopečeným maminkám se snažíme poskytovat co nejvyšší komfort, a k tomu neodmyslitelně patří i chutné a kvalitní jídlo. Nově proto ženám na oddělení šestinedělí nabízíme stravu pestřejší i bohatší. Pevně věřím, že díky tomu budou maminky nejen spokojenější, ale budou se i lépe zotavovat po porodu a snáze jim půjde také kojení, které je jednou z našich priorit,“ vysvětlila primářka gynekologicko-porodnického oddělení Petra Herboltová.

Foto: Nemocnice Jihlava

Maminky si mohou vybrat z několika druhů pečiva, mléčných výrobků, šunky, cereálií, ovoce i zeleniny. Lednice jim kromě snídání zůstává na oddělení k dispozici celý den. „Záleží nám na tom, aby se u nás maminky cítily dobře, a právě strava bývá nejčastěji diskutovaným tématem. Věříme proto, že tuto změnu pacientky ocení a budou se u nás cítit třeba jako na dovolené. Pokud jde o pestrost a nabídku potravin, udělali jsme opravdu velký krok vpřed,“ dodala Petra Herboltová.

Letos se rozhodlo přivézt na svět v jihlavské porodnici miminko 613 žen. V posledních letech se roční čísla pohybují v rozpětí 1200 až 1300 porodů. Jihlavskou porodnici si vybírají maminky nejenom ze spádového Jihlavska, ale také vzdálených míst jako je Vrchlabí nebo Česká Lípa.

Zdroj: Město Jihlava.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum