Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Odstávka kryté části Vodního ráje

3. září 2023

JIHLAVA: Odstávka kryté části Vodního ráje

Odstávka začne 4. září a potrvá až do 23. září. Během uzavření se budou provádět údržbářské a opravářské práce, které nelze dělat za provozu. Vypustí se bazény, akumulační jímky a vše se vyčistí.

Krytá část Vodního ráje bude od pondělí 4. září z důvodu pravidelné technologické odstávky uzavřena. Během uzavření aquaparku se budou provádět údržbářské a opravářské práce, které nelze dělat za provozu. Vypustí se bazény, akumulační jímky a vše se vyčistí. Opraví se technologické části bazénu a úpravny vody. Udělají se drobné stavební opravy a výmalby částí společných prostor v kryté části. Krytá část bude opět otevřena pro veřejnost v sobotu dne 23. září od 10:00 hodin.

FOTO: Krytá část Vodního ráje, autor SMJ s.r.o.

Provoz venkovní části bazénu se již rychle blíží ke svému konci. Z důvodu rozsáhlé opravy rekreačního bazénu byla letní sezóna zahájena až dne 24. června a ukončena bude 3. září. Za dobu od 24. června do 31. srpna navštívilo venkovní část Vodního ráj celkem 34 495 osob. Rekordním dnem byla neděle 9. července kdy se přišlo vykoupat 2 246 lidí. Návštěvnost přes dva tisíce lidí během celého léta byla pouze dvakrát. Za sezónu, která trvala 62 dní, jsme měli 17 dnů z důvodu špatného počasí úplně zavřeno. Průměrná denní návštěvnost venkovní části byla 664 osob. V této letní sezóně se mimo jiné do kryté části přišlo vykoupat 26 765 lidí. I přesto, že letní sezóna byla oproti jiným rokům zahájena později, byl počet návštěvníků stejný jako vloni a letní sezónu považujeme za vydařenou.

Vodní ráj Jihlava je svou kapacitou 2400 míst ve venkovní a 240 míst v kryté části areálu již 23 sezónu největším aquaparkem na Vysočině a jediným aquaparkem u dálnice D1. Sportovně-relaxační areál je otevřen celoročně a kromě několika bazénů a řady vodních atrakcí nabízí i sportovní a wellness služby. Každý rok projde jeho branami v průměru 150 000 návštěvníků. Provozovatelem jsou Služby města Jihlavy.

Zdroj: Město Jihlava.

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum