Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



JIHLAVA: Multifunkční aréna

17. února 2022

JIHLAVA: Multifunkční aréna

Hledá se firma, která postaví Horáckou multifunkční arénu.

Jihlavští radní schválili na svém mimořádném zasedání podmínky zadávacího řízení na dodavatele stavby nové multifunkční arény.

Vedení Jihlavy se podařil udělat další důležitý krok na cestě ke stavbě Horácké multifunkční arény. „Vyhlásili jsme co nejotevřenější zadávací řízení, do kterého se může přihlásit řada firem. Hledáme spolehlivé partnery se šikovnými zaměstnanci, kteří nám po další dva roky pomohou společnou vizi města, kraje a státu zhmotnit,“ uvedl jihlavský radní a zároveň manažer výstavby arény David Beke.

FOTO Horácká multifunkční aréna

Demolice i stavba

Výběrové řízení je společné pro demolici a následnou výstavbu. Předpokládaná cena zakázky činí 1,3 miliardy korun bez DPH. „V blízké době budou vyhlášeny další soutěže a to zejména na správce stavby, dodávky gastra, jevištní techniky, strojů a zařízení a části interiérů,“ dodal David Beke.

Výběrové řízení by mělo být ve Věstníku veřejných zakázek k vidění ve čtvrtek 18. února https://www.profilzadavatele-vz.cz/P22V10000011. A protože je soutěž svým rozsahem nadnárodní, bude zveřejněna i v evropském věstníku.

Orientační harmonogram:

31. března: Ukončení lhůty pro podání nabídek.
4. dubna - 15. května: Hodnocení nabídek.
16. května: Předpokládané schválení výsledků zadávacího řízení.
1. června: Předpokládané podepsání smlouvy s vítězem.
Srpen/září: Zahájení stavby.

Po skončení výběrového řízení předá vedení města veškeré podklady o něm Národní sportovní agentuře, která by na základě nich měla Jihlavě poskytnout dotaci ve výši 300 milionů korun.

Zdroj: Město Jihlava.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum