Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Dopravní služba

15. prosince 2022

JIHLAVA: Dopravní služba

Nemocnice Jihlava začne provozovat dopravní službu.

Český červený kříž Jihlava od Nového roku nebude pokračovat na Jihlavsku s provozováním zdravotnické dopravní služby. Vzhledem k tomu, že současný systém poskytování veřejné zdravotní péče se bez této služby neobejde, souhlasilo Zastupitelstvo Kraje Vysočina, že tuto službu zařadí do širokého portfolia aktivit, které zajišťuje krajská Nemocnice Jihlava.

Ilustrační foto Mapy Google

„Krajská nemocnice přebírá k 1. lednu 2023 veškerý vozový park v počtu 11 sanitních vozů, nabídku ke změně zaměstnavatele dostalo všech 14 zaměstnanců Českého červeného kříže. Dopravní služba bude i nadále působit ve stávajících objektech sousedících s nemocnicí,“ informoval Vladimír Novotný, náměstek hejtmana Kraje Vysočina pro oblast zdravotnictví. Dopravní služba na Jihlavsku bude i nadále poskytována v režimu, na který je veřejnost zvyklá. Žádanku na její služby nadále vystavuje poskytovatel zdravotnických služeb, služba je hrazena ze zdravotního pojištění.

Provozování zdravotnické dopravy služby má ve své zřizovací listině také Nemocnice Pelhřimov nebo Nemocnice Nové Město na Moravě.

Zdroj text: Krajský úřad Kraje Vysočina. Ilustrační foto Mapy Google.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum