Hledat

Fotogalerie

Nejnovější fotka

fotogalerie

Menu




Reklamní partner

Klub BONUS

YouTube TV

TOPlist



Forenzní značení jízdních kol

21. ledna 2024

DOBŘÍŠ: Forenzní značení jízdních kol

Město Dobříš ve spolupráci s Městskou policií Dobříš nadále pokračuje ve forenzním značení jízdních kol. Jde o velmi účinnou metodu v oblasti ochrany majetku. Jedná se o forenzní identifikační značení prostřednictvím syntetické DNA - nejmodernější metoda, která je založena na technologii mikroteček s obsahem jedinečného kódu DNA.

O značení kol je stále velký zájem.

Aktuální termíny, kdy si můžete nechat kolo označit jsou: 21.1.2024 a 18.2.2024. Na každý z termínů, jsou 4 volná místa (max. 2 jízdní kola na osobu).

Můžete volat, od 7 hod., pouze na pevnou linku č. 318533391 a jen do 15 hodin. Jen ve všední dny.

„Forenzní značení představuje silný nástroj při ochraně majetku a zejména jeho jednoznačné identifikaci. Lidé z našeho města mají o tuto službu velký zájem, značení provádíme zdarma a POUZE PRO DOBŘÍŠSKÉ OBČANY, dotace je vyloženě pro Město Dobříš a jeho obyvatele a je to tak napsané i v projektu.

Kontrolujeme pouze kola která jsou nahlášená jako odcizená, a musí být zaevidovaná v centrálním registru kol.

Kola na značení musí být perfektně čistá, bez prachu, s sebou si přineste OP, a doklad o koupi kola, pokud nebudete mít doklad , budete na služebně sepisovat se strážníky čestné prohlášení . Alča Horčičková Kovaříková, zástupce velitele.

Zdroj: Město Dobříš..

Připravil autor: Miroslav Galko - RegionálníMagazíny.cz.

Ostravski Webdesign | Webové stránky zdarma od BANAN.CZ | přihlásit se | registrace | mapa stránek | diskuzní fórum